Tuesday, June 16, 2015

K-Palette 7/24 Tattoo Brow Pencil

Sanırım yavaş yavaş Japonya dosyamızın sonuna geliyoruz. Bu da testerı olmayan ürünler arasındaydı ve şansa aldım. Aslında eyeliner ürünlerine bakıyordum ama, o kalabalık içinde bir baktım ki elime bu gelmiş. Aslında kullanımı oldukça basit bir ürün. Bir tarafı keçeli uçlu, diğer tarafı far. Farın uç kısmında küçük yayma süngeri var. Bu yüzden far paletiymiş, fırçaymış, kaşı fırçayla doldurmaymış gibi zahmetlere girmeden tek kalemde her işi bitiriyorsunuz.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

I bought this pencil from Japan by chance. When I was looking for something else, then finally I found myself with this product. In fact, it is very easy to use. It is two sided and both sides are very usable. The pencil side is easy to draw line to limit your brow line. The shadow side is very effective to fill the inner part. So, with one product, you can finish all of your eye brow  makeup.



Ben en açık rengi almıştım. Keçeli kısmı çok fazla renk vermiyor. Yani çizdiğinizde çok soluk bir renk ile karşılaşıyorsunuz. Daha çok kaşı az olanlara değil de, ara doldurmaya yönelik bir ürün. Doğru rengi bulursanız, soluk yapısıyla kaş aralarınıza kıl görünümlü çizgiler çekerek doldurabilirsiniz. Bu keçe ucun diğer bir kullanımı da kaş üst ve alt çizginizi çizerek kaşa şekil vermek ya da kaşın şeklini ortaya çıkarmak. Daha sonrasında zaten far kısmıyla kaşınızı rahatça doldurabilirsiniz.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

I bought the lightest color and it gives less color on your eyebrow. Generally i am using that side for filling the gaps. It gives me more natural look than to fill with the shadow side. I think that it is not available only in Japan. Even if I like the product, next time I want to try another brand.

Sanıyorum ki bu ürün Japonya'ya özgü değil. Mutlaka bir yerlerden bulunabilir. Bu üründen memnun kalsam da başka kaş ürünleri denemek istediğim ve muadilini bulabileceğim için bir daha almam muhtemelen.

No comments:

Post a Comment